Vil du være med på moden? – Så køb et perlearmbånd.

Perlearmbåndet er gennem de seneste år blevet meget populært. Perlearmbåndene er også blevet ændret en smule fra hvad man har set før. Engang var perlearmbånd primært med ensfarvede perler og oftest var det hvide perler. I dag findes der uendeligt mange forskellige perlearmbånd og der er rigtig mange danske forhandlere. De fleste perlearmbånd er håndlavede, hvor perlerne er sat sammen med en flettet snor. Det store udvalg af forskellige varianter gør, at perlearmbånd kan bruges af både kvinder, mænd og børn.

Man kan udstråle meget gennem et perlearmbånd. Der findes bl.a. de rigtig dyre armbånd fra Shamballa, som kan koste flere hundredetusinde kroner. Der findes dog også perlearmbånd til nogle mere overkommelige priser. Goldheart og Shiva er nogle af de forhandlere, som sælger perlearmbånd for omkring 250 kr. stk. Der er mulighed for, at finde et perlearmbånd der matcher ens personlige stil. Hvis man vil have et helt personligt armbånd, kan man bl.a. hos Goldheart selv designe det. Denne mulighed er også perfekt, hvis man vil give en personlige gave til en man holder af.

Et perlearmbånd sidder godt og det er nemt, at tage af og på i en fart. Med priser helt ned til 150 kr. pr. stk. er der også god mulighed for, at man kan have flere armbånd. Perlearmbåndene fungere nemlig også super godt, når de bliver kombineret med hinanden. Man kan altså sagtens have flere perlearmbånd på af gangen. Hvis man vil være med på moden, så er det bare med, at få fat i et eller flere perlearmbånd i en fart.

Gem smykkerne

Har du et aflåst skur i haven, eventuelt hvor der er et skab med lås på, kan du gemme smykkerne her. Der vil tyvene sjældent kigge. Få mere inspiration til opmagasinering her

I haven har de fleste af os flisearealer som bliver grønne af alger når det bliver efterår. Ud over at de grønne fliser er mindre kønne at kigge på, kan det også være farligt, da man nemt kan glide og falde på de glatte grønne fliser. Bestil derfor fliserens eller algebehandling af fliserne inden det går galt.